The only way is up!

På a-way gillar vi att träffa människor som har samma engagemang för teknik och utveckling som vi. Vi ser oss alltid om efter nya, kunniga medarbetare.

Som konsult hos a-way är du en problemlösare som ständigt söker nya utmaningar. Du vill utvecklas och hitta svar på framtidens frågor tillsammans med oss och våra kunder. Du har någon form av ingenjörsutbildning och är noga med att leverera resultat av kvalitet. Vi söker dig som är utåtriktad, trivs i nya miljöer och som vill känna dig som en viktig kugge i maskineriet.

Vi är anslutna till kollektivavtal med Svensk Teknik och Design (STD).

Är du en av oss? Hör av dig till vår HR Manager Katarina eller skicka en spontanansökan.

Kärnan i a-way är våra medarbetare, därför är trivsel och trygghet i arbetet något som vi prioriterar högt. Vi erbjuder goda förmåner såsom:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Möjlighet till löneväxling
• Försäkringsskydd via gruppförsäkring
• Friskvårdsbidrag
• Sjukvårdsförsäkring finansierat via bruttolöneavdrag
• Extra ersättning vid föräldraledighet
• Tjänstetelefon
• Personalbil

a-way står inför en spännande framtid med intressanta uppdrag för drivna konsulter, redo att hitta morgondagens lösningar. Vi växer med våra konsulters framsteg, så därför är personlig utveckling en viktig del av vår verksamhet. Vi ger alltid stort utrymme för utvecklande uppdrag för våra konsulter.

Vi söker alltid efter nya medarbetare som delar vårt engagemang för teknik. För att försäkra oss om att lokalisera branschens bästa konsulter gör vi ett grundligt jobb i vår rekryteringsprocess. Vi behandlar alla ansökningar vi får, ingen person går obemärkt förbi.

Rekryteringsprocess

Annonsering:

Annonsering för tillgängliga tjänster sker främst via vår hemsida, men kan även synas på Facebook och LinkedIn. Hur du än söker dig till oss kan vi försäkra dig om att vi läser alla ansökningar och följer upp med en återkoppling.

Återkoppling:

Återkopplingen sker via mail eller telefon, oavsett om vi ser möjlighet till att gå vidare eller ej. Troligast är att vi vill veta mer om dig och få en tydligare helhetsbild. Ofta stämmer vi av redan här om tillgänglighet och löneförväntan, för att så tidigt som möjligt undanröja potentiella hinder i en fortsatt process.

Möte:

Efter återkopplingen är du välkommen till oss för ett möte. Vi gillar inte ordet intervju, det här är ett tillfälle då vi vill lära känna dig som person – därför blir du kallad till just ett möte.

Vi berättar mer om oss på a-way, vad vi står för och tror på. Vi vill höra mer om din bakgrund, vem du är och vad som driver dig. Förutom att gå igenom ditt CV så vill vi gärna diskutera vi yrket som konsult, höra dina upplevelser och tankar. Vi vill veta mer om dina ambitioner och vart du vill i din karriär. Vi kommer att kolla vi på skarpa förfrågningar vi har i dagsläget, som vi tror kan passa dig. Slutligen diskuterar vi anställningsavtal, vi presenterar de löneupplägg vi har och du får tillfälle att lämna referenser. Enligt policy kontaktar vi 2–3 referenser. Vid mötet medverkar även den person som potentiellt blir din chef på a-way och vi ser till att du får en tydlig bild av a-way.

Om ett aktuellt uppdrag redan är tänkt för dig kan det hända att vi utöver mötet genomför en uppdragsintervju tillsammans med kund. Det blir du i så fall informerad om i god tid. Vi följer och stöder dig före, under och efter uppdragsintervjun.

Efter mötet håller vi kontakt med dig och informerar om hur processen fortskrider.

Efter möte:

Vi kontaktar dig inom en vecka och informerar om hur mötet gick. Då berättar vi mer om bilden vi fick av dig och vi är även väldigt intresserade av hur du har uppfattade oss.Oavsett om du vill gå vidare med oss eller ej ser vi denna återkoppling som en viktig del, ett verktyg för oss och vår utveckling. Är vi båda nöjda tar vi nu ett andra möte och ser framemot en utvecklande framtid tillsammans.

Om du får ett annat jobb eller av andra skäl inte vill gå vidare med rekryteringsprocessen är vi tacksamma om du meddelar det så snabbt som möjligt.

a-way söker dig som är egenföretagare med en mindre konsultfirma och vill ta dig an nya, intressanta och utvecklande uppdrag tillsammans med oss. Tillsammans stärker vi varandras kompetenser och når gemensamt nya höjder.

Ett samarbete med oss har många fördelar. Du får exempelvis tillgång till våra ramavtalskunder, något som ger möjlighet till fler spännande uppdrag. Vi kan även hjälpa dig med försäljning och du får bättre översikt över din beläggning. Inte minst blir du en del av vårt team och får större gemenskap. Med stöd av a-way kan du enklare fokusera på ditt företags utveckling.

Tillsammans hittar vi a-way!

Är du en av oss?
Hör av dig till vår HR Manager Katarina eller skicka en spontanansökan:

Just nu har vi specifikt behov av:

Skicka spontanansökan

Eller vill du komma i kontakt direkt med oss hittar du oss här.

If there is a will,
there is a-way.

For more information, give us a-hey!